ADRES:

Papegaaistraat 26
8432 Middelkerke (LEFFINGE)
BELGIE

TELEFONISCH:

(059) 30.42.45

EMAIL:

BLIJF OP DE HOOGTE:

 

PLAN UW ROUTE NAAR HET KUNSTATELIER:

Grotere kaart weergeven

WEBSITE:

Pentagram reading, chakra healing en reiki vindt u op www.angelsphere.be.

Miriam Maes is ingewijd in de oude Natuurreligie. De Oude natuurreligie grijpt terug naar het essentieel geloof, dat alles dat in het universum bestaat en niet door mensen gecreëerd is verbonden is door een ingewikkeld web van energie of levenskracht, inclusief de mens zelf.

Zij genoot ook een opleiding, dat werd overgeleverd van generatie op generatie, aangaande kruiden en kruidenleer bij haar grootmoeder. Dit had het zaadje geplant om later een opleiding herborist en kruidenverwerker te volgen en af te studeren met een eindwerk over de Gaspeldoorn (Ulex europaeus L.).
Zij is ook ingewijd als Rozenkruiser. Haar uitgangspunt is het weten dat het gnostisch kernbeginsel onlosmakelijk verbonden is met de microkosmos, de kleine wereld, de oorspronkelijke geestelijke structuur van de mens, door de val latent geworden. Wanneer het hart, gesymboliseerd door de Roos, zich kan gaan ontvouwen, kan dit geestelijk kernbeginsel leidinggevend gaan worden in het leven van de mens. Dit is dan het begin van een ingrijpend veranderingsproces: de transfiguratie, de wording en ontwikkeling van de oorspronkelijke drievoudige mens: geest, ziel en lichaam.

Miriam Maes is ook Reiki-master, opgeleid van Reiki I tot III in Glastonbury, het aloude, gekende en gerespecteerde Avalon in Groot-Brittannië.
Uit deze spirituele opleidingen en haar kunstopleidingen ontstond haar Transformational Art - keramiek en Pentagram Reading.
Elk individueel handgemaakt Pentagram in keramiek is op zich één afzonderlijke creatie en elk kruid is slechts éénmaal gebruikt en ingebakken.
Deze artisanale Pentagrammen, werden stuk voor stuk gemaakt, bewerkt met oxiden en pigmenten, gebakken aan 1.250 °C, door Miriam Maes in eigen atelier.
Bij de Pentagram Reading geeft Miriam Maes raad aangaande voeding - gezondheid - kleuren - edelstenen... . De Reading gaat ook dieper in op het verleden, heden en de nabije toekomst.

  • © 2006-2023 Daniel Dumalin  | 
  • Hosted by Nibble Netwrx | 
  • Follow Miriam Maes on
© 2006-2023 www.miriammaes.be